4.06.2012 г.

Дъжд и бурни емоции на купа "Селт"

През изминалия уикенд (2-3 юни) в Казанлък се проведе традиционната купа "Селт", пети кръг от купата на България по състезателно катерене за деца, юноши и девойки. Логично, състезанието бе организирано от местния клуб "Селт", който поддържа дългогодишна традиция в подобни прояви на високо професионално ниво.
Главен съдия бе Николай Недялков, а съдия откривател (разбирай онзи, който нарежда боулдър маршрутите) - Калоян "Калата" Добрев. 
И тази година в единия от градовете на розите ( другия е Карлово бел. авт.) се появиха най-добрите катерачи сред българските деца и тинейджъри, за да демонстрират в една престижна надпревара, колко са тренирали напоследък, да затвърдят своя авторитет и този на треньорите им. 
Както се полага, проявата бе съпътствана с много спортен хъс, състезателно ожесточение, големи надежди и бурни емоции. Не щеш ли, калпавата дъждовна пролет на 2012 година бе решила да се прояви отново и го направи, люсвайки обилен валеж върху малките участници, зрителите и спортните съоръжения. Това като че ли  охлади страстите и след като хватките изсъхнаха, състезанието можеше да продължи в предварително предвидения формат, излъчвайки победителите.


Повече информация и подробно? класиране:
http://www.bfka.org/


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Няма коментари:

Публикуване на коментар